Dončiću 'skidaju glavu' nakon jednog komentara: "Zapitaj se da li bi Jordan ikad to napisao"

Kritikovao Paula Georgea

Dončiću 'skidaju glavu' nakon jednog komentara: "Zapitaj se da li bi Jordan ikad to napisao"

Edmir Škorić

Slovenska košarkaška zvijezda Luka Dončić podigao je puno prašine zbog komentara nakon prve dvije utakmice.

NBA liga se vratila mečevima New Orleans - Utah i Los Angeles Lakers - LA Clippers u Orlandu, dok će Dončićev Dallas u subotu navečer odmjeriti snage s Houston Rocketsima.

Dončić je gledao derbi Los Angelesa, a nakon nastupa Paula Georgea, koji je ubacio 30 poena, ali i promašio ključne šuteve, napisao je:

"PG30 je problem. Uvijek je tako bilo".

Taj post Dončića povukao je brojne komentare i neki su napisali da bi trebao da ide u krevet i sprema se za svoju utakmicu, a ne da komentariše Georgea i njegovu igru.

Uostlaom, neki su mu napisali: "Michael Jordan nikada ne bi napisao nešto slično o Kobeu neposredno prije doigravanja".

Upavo bi Lakersi mogli biti Dallasov rival na početku doigravanja, pa je zbog toga Dončićev komentar još više zasmetao ljubiteljima NBA košarke.

Top Komentari

Edin Merlin
Pa to je to izasrano balkansko periferijsko govedo.... PG Je izmislio kosarku za ovo govedo..
3 15
b20
Možda je mislio da je problem za protivnika jer zabija 30 poena na utakmici.
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi