Đorđe Topolović u Igokei
Mladi i perspektivni Topolović pristupio je aleksandrovačkoj Igokei (foto: KK Igokea Fans)

Dolazi iz banjalučkog Rookiea

Đorđe Topolović u Igokei

Juniorski reprezentativac naše zemlje Đorđe Topolović od danas je član KK Igokea iz Laktaša, priopćeno je to iz izvora jako bliskih Igokei. 

Ovaj mladi momak iz Nove Topole kraj Banjaluke je igrajući za juniore sarajevskih Sparsa ove godine izabran u najbolju juniorsku petorku Eurolige. 

Ovaj mladić je sve dosad igrao za banjalučki košarkaški klub Rookie a govorkalo se da je vrlo blizu prelasku u beogradski Beko. Ipak, aleksandrovačka Igokea je bila na kraju konkretnija te će ova velika nada bosanskohercegovačke košarke zaigrati za nekadašnjeg prvaka naše zemlje.

Podsjetimo, Igokea prošle godine nije igrala završnicu bh. prvenstva ali od ove godine opet su odlučili zaigrati domaće prvenstvo od starta Lige 6. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi