Đorđević otpisao Aradorija
Đorđević ne vidi Aradorija u planovima za predstojeću sezonu

Sjajni šuter neće u idućoj sezoni nositi dres bolognskog Virtusa

Đorđević otpisao Aradorija

Pietro Aradori, nekada jedna od perjanica talijanske košarkaške reprezentacije, dolaskom Aleksandra Đorđevića na trenersku stolicu slavnog Virtusa iz Bologne izgubio je mjesto u rosteru tog tima. 

Tim iz Bologne traži povratak na stare staze slave a angažman Miloša Teodosića koji je izabrao Virtus ispred mnogih euroligaških ponuda govori dosta o tome.

Pietro Aradori je u protekle dvije sezone nastupao za Virtus s dosta uspjeha a jedan period nosio je i kapetansku traku. 

Ovaj 31-godišnjak iza sebe ima sjajnu karijeru a osim što je prošao sve najjače talijanske timove nastupao je i za španjolski Estudiantes i turski Galatasaray. Unatoč otkazu u Bologni ovaj sjajni šuter će sigurno veoma brzo naći novi klub jer su na njegovu adresu već stigle neke zanimljive i unosne ponude. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi