Navijači Virtusa napravili sjajan doček na aerodromu za Miloša Teodosića

Danas stigao u Bolognu

Navijači Virtusa napravili sjajan doček na aerodromu za Miloša Teodosića

S. Pašalić

Srbijanski košarkaš Miloš Teodosić karijeru će nastaviti u Virtusu iz Bologne.

Potvrđeno je to prije nekoliko dana nakon što se Teodosić prethodno povezivao sa nekoliko klubova. On je od februara bio slobodan igrač kada je poslije neuspješne epizode u NBA ligi napustio Los Angeles Clipperse.

Teodosić je prvo imao ponudu upravo Virtusa, ali ju je odbio. Zatim je uslijedila ponuda Olympiacosa od 2.5 miliona eura za dvije sezone, a nakon toga i Maccabija koji je nudio 3 miliona eura srbijanskom košarkašu.

Na kraju se odlučio za Virtus gdje će za tri godine dobiti 6.5 miliona eura. Danas je Teodosić stigao u Bolognu, a na aerodromu su ga dočekali brojni navijači Virtusa koji su mu priredili sjajan doček.

Potražite više informacija na temu Lega A:

Top Komentari

Kiss
extra dobar,provjeren igrač
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi