Došlo je vrijeme i da Dončića neko obruka, Slovenac šepao u nastavku meča

Ničija nije do zore gorjela

Došlo je vrijeme i da Dončića neko obruka, Slovenac šepao u nastavku meča

Košarkaši Dallas Mavericksa poraženi su rano jutros po našem vremenu u gostima od Brooklyn Netsa sa 127:88, a Luka Dončić je za promjenu nasjeo na jednu fintu.

Sjajni Slovenac igra fenomenalno ove sezone i toliko puta smo pisali kako je obrukao na parketu ovog ili onog košarkaša, ali ovog puta je došao red i na njega da malo 'polomi članke'.

Obrukao ga je Joe Harris koji je na samom startu meča dobio loptu na šutu za tri poena, ali se nije odlučio da šutira već je fintirao Dončića koji je završio na parketu.

Zanimljivo, Slovenac je kasnije viđen i kako šepa...

Top Komentari

Niklas
Gledao utakmicu , Luka je vec pasado prije negó je ovaj jel osramotio Doncica. Lijeva noga tj clanak je imao manju inverziju a momak je postupio odlicno i iskoristio desnu nogu da bi si olaksao i prenio dio tezine na drugi clanak. Jbt pa kakvi su ovi novinari kad preuzimaju sa Twittera snimke anti Doncicevih fanova. I lik nije sepao nego je provjeravao da li je doslo do istegnuca jer je jos povreda bila "vruca"...
1 0
Niklas
Utakmicu, pasado typo greske
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi