Dragan Bajić: Najbitnija je pobjeda

Nakon pete uzastopne pobjede

Dragan Bajić: Najbitnija je pobjeda

Igokea je pobjedom nad Zvezdom došla i do petog trijumfa. Aleksandrovćani su do sada hit prvenstva i jedina neporažena ekipa nakon pet kola. 

Igokea je pobjedom nad Zvezdom došla i do petog trijumfa. Aleksandrovčani su do sada hit prvenstva i jedina neporažena ekipa nakon pet kola. 

 

Trener vicešampiona Bosne i Hercegovine Dragan Bajić ima zamjerki na završnicu utakmice, ali kaže da je na kraju najbitnija pobjeda. 

 

"Mislim da smo 35. minuta igrali u visokom ritmu, praktično bez greške, kako u obrani, tako i u napadu. Desio nam se pad u završnici, kada smo promašili veliki broj slobodnih bacanja, što nam je najveća boljka. Ipak, na kraju, gleda se samo pobjeda, a za ispravljanje grešaka ima vremena," rekao je Dragan Bajić.

 

Trener domaćina i nekada šef struke u sarajevskoj Bosni Vlada Vukoičić nezadovoljan je igrom svoje ekipe, a najveće zamjerker ima na napadački učinak. 

Potražite više informacija na temu ABA liga:

 

"Situacija u kojoj smo se našli na ovoj utakmici je za mene poprilično neobična, da ne kažem neku težu ili jaču riječ. Bili smo u grču, nismo imali tečnu igru u napadu, nismo uspjevali da probijemo, promašivali smo trojke i slobodna bacanja. Igokea je kao vrlo iskusan tim znala da stane na loptu, da nas uspori i uvede u mnogo sporiju igru koja je njoj išla na ruku," rekao je Vukoičić.    

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.