Dragan Bajić ostaje na klupi Igokee

Bajić ostaje

Dragan Bajić ostaje na klupi Igokee

Midhat Šljivak

Prvaka Bosne i Hercegovine, košarkaše Igokee, sa klupe će i u narednoj sezoni predvoditi Dragan Bajić.

Iako je prethodnih nekoliko nedjelja najavljivan njegov odlazak sa klupe Igosa, to se na kraju nije desilo, te je Bajić dogovorio novu jednogodišnju saradnju sa timom iz Laktaša.

"Na obostrano zadovoljstvo uprava KK Igokea je imala razumijevanja i želje da zbog zasluga prema Bajiću pruži mu odriješene ruke da nađe angažman u nekom drugom klubu. Kasnije je prevladala želja za nastavkom uspješne saradnje iz prošle sezone, tako su se poklopile ambicije kluba i trenera da igramo na oba fronta", stoji u saopštenju Igokee.

Bajić je u protekloj sezoni predvodio Igokeu do titule prvaka Bosne i Hercegovine, a osvojio je i titulu u regionalnom dijelu ABA lige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.