Drakeovo prokletstvo je konačno završeno, a onda je počelo neviđeno slavlje

Njegovi Raptorsi osvojili titulu

Drakeovo prokletstvo je konačno završeno, a onda je počelo neviđeno slavlje

Prokletstvo kanadskog repera Drakea konačno je završeno i to pobjedom Toronto Raptorsa u finalnoj seriji NBA lige protiv Golden State Warriorsa. 

Drake je postao hit na internetu u posljednjih nekoliko mjeseci jer bi svaki klub u čijem bi se dresu fotografisao odmah poslije toga izgubio važnu utamicu.

To se prije svega odnosi na Ligu šampiona u kojoj su do finala poispadali svi klubovi u čijem dresu se fotografisao Drake ili čiji je bio fan.

Tako bi se svakog jutra, nakon ispadanja nekog slavnog kluba, na Twitteru pojavila Drakeova fotografija u njihovom dresu i to iz nekog ranijeg perioda.

Obzirom da korisnici interneta inače vole preuveličavati stvari, Drakea su označili kao glavnog krivca za nesreću svih tih klubova, ali njegovo prokletstvo je došlo kraju kada je Toronto osvojio titulu.

Raptorsi su sinoć u Oaklandu porazili Warriorse i sa ukupnih 4:2 slavili u finalnoj seriji NBA lige. Drake, koji je inače rođen u Torontu, važi za velikog navijača Raptorsa, a titulu je proslavio kako i dolikuje nakon godina i godina čekanja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi