Drew Nicholas nije više član CSKA Moskve

Nicholas raskinuo saradnju sa Armejcima

Drew Nicholas nije više član CSKA Moskve

Drew Nicholas i CSKA Moskva dogovorili su raskid saradnje. Nicholas je u CSKA došao ove sezone iz Milana. 

Nakon dolaska Dionte Christmasa, bivši igrač Milana postao je višak u redovima Armejaca. Nicholas je sezonu otvorio loše, kao i prošle godine u dresu talijanskog kluba. U Euroligi je ove sezone igrao jako malo i imao skromne brojke. Nešto bolje bile su igre u VTB ligi, gdje je na tri susreta prosječno postizao sedam poena. 

 

Osim Milana igrao je između ostalog i za Efes, Treviso i Panathinaikos, a sa Zelenim je bio i prvak Evrope, u sezonama, 2008/2009. i 2010/2011. Predsjednik Moskovljana, Andrey Valutin zahvalio se Nicholasu i poželio mu sreću u nastavku karijere. 

Potražite više informacija na temu Euroleague:

 

"Nemamo nikakve zamjerke na Nicholasovu predanost i rad na treninzima. Zahvalni smo mu na pomoći u  ekipi. Iskreno se nadamo da će Drew pronaći novi klub i imati uspješnu karijeru." 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.