Dupli brejk Fenerbahčea
Foto: Euroleague.net

Play-off Eurolige

Dupli brejk Fenerbahčea

Četa Željka Obradovića trijumfalno je protutnjala kroz Atinu.

Ekipa Fenerbahčea ponovo je slavila u OAKA areni i sada je samo jedan trijumf dijeli od plasmana na Final Four Eurolige. 

Fener je večeras pobijedio Panathinaikos rezultatom 80:75 (22:20, 23:23, 18:16, 17:16), a priliku da dođe da treće pobjede i okončanja četvrtfinalne serije turski tim će imati narednog utorka u Istanbulu.

U sastavu Fenerbahčea ponovo je briljirao Bogdan Bogdanović. On je meč završio sa 25 poena, osam skokova i šest asistencija. Sjajan je bio i Ekpe Udoh, zabilježivši 22 koša i devet uhvaćenih lopti. 

Mike James za domaćina je ubacio 22 poena, dok je Chris Singleton postigao 14 koševa.

Euroliga, play-off

Panathinaikos - Fenerbahče 75:80 (0:2)

Potražite više informacija na temu Euroleague:

CSKA - Baskonia 84:82 (2:0)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi