Durant i Curry bi naredne sezone mogli zaigrati u istom timu

Špekulacije iz NBA lige

Durant i Curry bi naredne sezone mogli zaigrati u istom timu

Sve su glasnije špekulacije da bi od naredne sezone mogli gledati još jači Golden State, koji bi u svoje redove mogao dovesti Kevina Duranta!

Zvijezda Oklahome će na kraju sezone vjerovatno napustiti Thundere, a situacija u Golden Stateu je takva da šampion u Salary capu ima prostora da dovede jednog sjajnog košarkaša.

Navodno, Golden State bi mogao tradeovati Shauna Livingstona, Jasona Thompsona i Andrewa Boguta, čime bi se očistio prostor za Durantovih 30 miliona po sezoni.

U slučaju da se Durant zaista pridruži Warriorsima, napravio bi se toliko moćan tim da vjerovatno ne bi imao nikakvu konkurenciju u NBA ligi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi