Durant i Leonard naredne sezone u istom timu?
Sjajni košarkaši naredne sezone igraće u istom timu

Kakav će to moćan duo da bude

Durant i Leonard naredne sezone u istom timu?

E. Dindić

Velike NBA zvijezde Kawhi Leonard i Kevin Durant izrazili su želju da zajedno igraju naredne sezone. 

Prema pisanju tamošnjih medija ova dva sjajna košarkaša žele da budu saigrači naredne sezone, a tu im želju mogu samo ispuniti dvije franšize.

New York Knicksi i Los Angeles Clippersi su trenutno jedine dvije ekipe koje mogu sebi priuštiti luksuz dovođenja ova dva sjajna košarkaša. Kada se i zvanično otvori NBA pijaca, Leonard i Durant će objaviti razgovore sa ove dvije franšize.

Očekuje nas vreo period u NBA ligi te svakako ako uspiju u svom naumu da od iduće sezone igraju zajedno, možemo očekivati neizvjesnu narednu sezonu.

Top Komentari

Durmano
Ovo se nece desiti sigurno, mislim da je Kawhiu previše da se još jednu godinu igra na njegovim leđima, jer Durant ce propustiti citavu sljedecu sezonu, tako da Kawhi ili Lakers ili Clippers
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije