Durant: Radio sam na ovom šutu čitav život
Foto: EPA

Kevin Durant nakon što je predvodio Warriorse do pobjede

Durant: Radio sam na ovom šutu čitav život

Kevin Durant je predvodio svoje Golden State Warriorse do pobjede u trećoj utakmici NBA finala protiv Cleveland Cavaliersa. Nakon trijumfa rezultatom 118:113, Warriorsi su došli do 3-0 u seriji, ali Durant upozorava da im titula NBA prvaka još uvijek nije zagarantovana.

"Još nije gotovo", izjavio je Durant nakon utakmice, te dodao:

"Posao nije završen. Utakmice u kojima trebate zatvoriti seriju su najteže."

"Radio sam na ovom šutu čitav život", prokomentarisao je Durant i svoju trojku kojom je doveo Warriorse u prednost u zadnjoj minuti utakmice i čini se prelomio susret. A da je slučajno promašio, Cavaliersi bi dobili priliku da smanje na 2-1 u seriji, pa da onda u četvrtoj utakmici pokušaju doći i do poravnanja. 

Durant je, ipak, pogodio, a Warriorsi u četvrtoj utakmici imaju priliku "pomesti" Cleveland i doći do šampionskog prstena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi