Durant razmišlja o tetovaži kako bi udovoljio 'hejterima'
Foto: EPA

Košarkaš Warriorsa i dalje na meti negativnih komentara

Durant razmišlja o tetovaži kako bi udovoljio 'hejterima'

Kevin Durant se nikada nije libio odgovoriti onima koji su ga napadali zbog odluke da prošlog ljeta napusti Oklahomu i postane novi član ekipe Golden State Warriorsa.

Durantova duga borba sa svim svojim kritičarima i "hejterima" se, očigledno i dalje nastavlja, a čini se da on sada ozbiljno razmišlja i o novoj tetovaži. Naime, popularni Durantula je izjavio da će možda uraditi tetovažu kako bi odao počast "hejterima".

Gostujući na YouTube serijalu Hot Ones Durant je istakao da mu ljudi toliko često govore da je zmija zbog odlaska iz Oklahome da bi možda mogao istu istetovirati na svome tijelu.

"Toliko mi često govore da sam zmija, možda i istetoviram jednu na ruci", rekao je Durant.

Od kada je napustio Oklahomu, Durant je počeo sve češće tetovirati svoje tijelo, te je, između ostalih, istetovirao i portrete Tupaca Shakura i Ricka Jamesa, tako da nova tetovaža, možda i zmije, ne bi bila veliko iznenađenje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi