Duranta iznervirao novinar: Nemoj više da me pitaš o Greenu!
Durant i Green su se nedavno posvađali tokom time outa Golden State Warriorsa, a sinoć se čilo da je sve OK među njima.

Košarkaš Warriorsa vrlo nervozan

Duranta iznervirao novinar: Nemoj više da me pitaš o Greenu!

Košarkaš Golden State Warriorsa Kevin Durant bio je vrlo nervozan nakon sinoćnjeg poraza njegovog tima protiv Houston Rocketsa. 

Očigledno je da nešto ne štima 'u raju' u posljednje vrijeme, a u centru pažnje su dva košarkaša - Kevin Durant i Draymont Green i Kevin Durant.

Njih dvojica su se nedavno posvađala tokom time outa svoje ekipe pa je Green dobio suspenziju od strane tima na jedne utakmice, a sinoć su ponovo bili skupa na parketu.

Jednog od novinara je na press konferenciji zanimalo u kakvom su odnosu sada Durant i Green, a Duranta je to pitanje očigledno mnogo izneriviralo.

"Nemoj više to da me pitaš", ljutito je odgovorio Durant i okrenuo se prema drugim novinarima.

Kakav će njihov odnos biti u budućnosti, ostaje nam da vidimo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti