Duško Vujošević na transplataciji bubrega

Operacija će biti odavljena u Turskoj

Duško Vujošević na transplataciji bubrega

Proslavljeni košarkaški trener i bivši selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Duško Vojošević je doputovao u Tursku gdje će biti podvrgnut zahtjevnom operativnom zahvatu.

Vujošević se odavno muči sa zdravstvenim problemima, a u Istanbulu će biti povrgnut transplataciji bubrega.

Inače, crnogorski stručnjak je zbog dijabetesa tokom godina imao ozbiljnih zdravstevnih problema, pa je tako bio primoran i pristati na amputaciju prsta na stopalu.

Srbijanski Blic prenosi da je Vujošević u Istanbul stigao u pratnji supruge, a za ovaj medij je istakao da se nada uspješnoj operaciji. Inače, ista je odlagana zbog ugradnje stentova, ali i problema sa donorom.

Duško Vujošević je u svojoj karijeri vodio nekoliko klubova, a smatra se najboljim šefom struke u historiji Partizana. Na klupi reprezentacije BiH je bio od aprila 2017. do kraja augusta 2018. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi