Vujošević iznenadio mnoge i pojavio se u dvorani

Pratio meč u Pioniru

Vujošević iznenadio mnoge i pojavio se u dvorani

S. Mlaćo

Košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je sinoć u dvorani Mirza Delibašić od Češke Republike,  te smo tako izgubili sve šanse da se domognemo odlaska na Svjetsko prvenstvo.

Više hiljada navijača vidjelo je kvalitetnu košarku, ali smo pred kraj poklekli i upisali novi poraz. Bh. reprezentaciju je sa klupe predvodio Jasmin Repeša koji je privremeno naslijedio Duška Vujoševića koji ima zdrastvenih problema.

Ipak, Vujošević je sinoć iznenadio mnoge, te se pojavio u beogradskom Pioniru na meču Srbije i Estonije (91:65).

"Došao sam onako malo da razbijem strah. Prvi put sam u Pioniru od onoga kada sam bio posljednji put. Sada ovo izgleda smiješno rečeno, ali je tačno. Naravno, Zvezdu ne mogu da gledam, za Partizan navijam, ali iz određenih razloga neću da dolazim. Tako da je normalno da dođem da gledam reprezentaciju i eto iskoristio sam ovu priliku. Moje odsustvo se tumači ovako i onako, suštinski ja sam dosta dobro", rekao je Vujošević srbijanskim medijima.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

Već određeno vrijeme Vujošević potražuje svoj novac od Partizana i nije u najboljim odnosima sa čelnicima tog kluba. Novinari su ga pitali šta bi se to trebalo desiti da dođe na utakmicu crno - bijelih.

"To zavisi prije svega od njihovog ponašanja. Mi smo stalno na sudu, ja se smatram i zaslužnim za taj klub i neko ko ga voli, a da u ovakvom stanju budem stalno na BAT-u i na sudu. Smatram licemjernim da svojim prisustvom podržavam tu upravu. Došao bih zbog igrača i većeg dijela navijača".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi