Dwight Howard ostaje u Orlandu

NBA Trade Deadline Day

Dwight Howard ostaje u Orlandu

M. Skaka

Centar Orlando Magica, Dwight Howard potpisao je papire kojim odbacuje mogućnost ranijeg napuštanja Orlanda i ostaće u ovoj ekipi i na početku naredne sezone.

Ovim je završena drama oko Howarda koja je trajala čitave sezone, a dominantni centar na kraju ipak neće postati slobodni agent po isteku ove sezone. Prema dosadašnjem ugovoru, Dwight Howard mogao je okončati svoj petogodišnji angažman ovog jula i izaći na tržište kao slobodan igrač. On je još pred početak sezone zatražio da bude trejdovan i pri tome je ostao sve do prije dva dana kada su ga u Orlandu ipak nagovorili na ostanak... A onda se opet predomislio i jučer izjavio da želi otići na kraju sezone.

Ipak, danas je Howard ponovo promijenio priču, ovaj put finalno. Odbacio je opciju ranijeg izlaza, te će i naredne sezone nositi dres Orlando Magica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije