7

Komentari (7)

Zulfikar
Pa nije ostao bez noge vec angazmana u Pistonsima. Svakako mu je bolje da igra recimo u prelijepom Istanbulu za istu lovu negu u raspalom Detroitu.
K79
Realno ovo mu je mozda i najbolje sto mu se desilo za karijeru , u najboljim je godinama a i da je ostao u bilo kojem klubu u nba grijo bi klupu realno, ovako ce naci da dobar klub u evropi i igrati kosarku za svoju dusu jer pare je vec zaradio !
Noone
Jest ih Musa **** za sva vremena.. Guzica vidjela Amerike za sva vremena, srao po hotelima od 100 zvjezdica i uzeo par miliona i sad će doći u Evropu i biti će jedan od najboljih. Svaka čast, kapa do poda
realno_govoreci
Čudan je mentalni sklop jednog Bošnjaka. Sportski uspjeh se mjeri po novcu koji je zaradjen. Čovjek uzeo milione i mi se kao sad treba nešto da brinemo i sekiramo oko toga šta i kako će biti sa njim. Komentari kao nedaj se ili vratit ćeš se ti treba kao neka utjeha da bude? 95% nas i ne zna ovog momka ali ni on nas i treba da se sekiramo kao da nam je najmiliji. Mladi košarkaši iz drugih zemalja već se dokazuju u NBA ali njihovi mediji skoro ih nikako i ne spominju a kamo o tome koliko zaradjuju dok kod nas već na početku NBA puta se vrše poredjenja sa Petrovićem itd itd. Čovjek ima svoj život i zaradio je toliko da potrošiti ne može možda do kraja života igrajući i zabavljajući se dok mi ostali živimo realnost.Da imamo brige medjusobne koliko smo duše brižne za ove naše milionere mozda bi nam i bolje i bilo .
Ko_je_babo
Dzanan Musa❤???
dinass
Musa vrati se u Evropu a sitne duse neka ti ga puse, ti ces opet biti milioner a oni dekintirani i osudjeni na pljuvanje po internetu
Slobodas
Sad mu je sigurno lakse
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti