Džanan Musa je nakon meča krenuo prema BHFanaticosima, a onda scene za pamćenje

Zajedno i kad ne ide

Džanan Musa je nakon meča krenuo prema BHFanaticosima, a onda scene za pamćenje

Edmir Škorić

Bh. košarkaši upisali su poraz u drugom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Nakon sigurne pobjede nad Kiprom, večeras smo u tuzlanskom Mejdanu sa 74:64 izgubili od favorizovane Francuske.

Dobro smo otvorili utakmicu, dugo parirali Francuzima, koji u trećoj četvrtini prave razliku, no već u posljednjoj dionici su bh. košarkaši uspjeli da se vrate, došli jako blizu i činilo se da bismo mogli svjedočiti pravoj tuzlanskoj drami, a onda iskusnija i kvalitetnija ekipa Francuske opet pokazuje snagu i odnosi čitav plijen.

Morat ćemo u duelima s Hrvatskom u novembru igrati direktno za plasman na Eurobasket, a do tada ostaje da se naši momci sa selektorom Adisom Bećiragićem pripremaju za prave ispite.

Nakon utakmice, publika je pozdravila naše košarkaše, a Džanan Musa je otišao do tribina i obavio jednu vrstu razgovora sa BHFanaticosima.

Zvijezda Real Madrida željela je na kraju ispoštovati navijače, a na kraju su mu oni skandirali. Barem nešto pozitivno u ovoj večeri.

Musa je lider trenutne selekcije BiH, ali večeras je imao grešaka i nije bio u svom najboljem izdanju. I pored toga je ubacio 15 poena i bio naš najefikasniji košarkaš.

Uz 15 poena, imao je tri skoka i tri asistencije. Bilo je stvari koje mu nisu išle od ruke, no sigurni smo da će se iskupiti već u narednoj utakmici koju budemo igrali, a protiv Hrvatske se od njega najviše očekuje.

Top Komentari

Drakula
Grezubi baustelci oni ko vole bosnu nabijem na k i njih i ovu sugavu zemlju. Zivim u njoj zbog ljudi koje volim a ne zato sto volim drzavu jer je propala u svakom smislu. A ovi sabani su ga nabrali ovda i oni ko patriote mamu im j svima redom
2 8
FahrudinKonjHodzic
guzoperski baustelski medzedi sinovi pobjegulja svudje izbaksuziraju
0 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi