Džanan Musa ubacio 11 poena, ali šut izgleda zabrinjavajuće

Pripremni meč Netsa

Džanan Musa ubacio 11 poena, ali šut izgleda zabrinjavajuće

Midhat Šljivak

Džanan Musa ubacio je 11 poena u teškom porazu Brooklyn Netsa protiv New Orleans Pelicansa (99:68) u pripremnom meču pred nastavak NBA sezone.

Netsi su u Orlandu bez najvećih zvijezda i sa potpuno izmijenjenim timom, pa je sasvim bilo očekivano da budu lagan zalogaj za Peicanse, koji su na kraju upisali lagan trijumf od 31 poena razlike.

Džanan Musa je bio prvi strijelac Netsa sa 11 poena, ali čak sedam je ubacio s linije slobodnih bacanja uz šut iz igre (2 od 6).

Šut bh. košarkaša i dalje izgleda dosta zabrinjavajuće, odbrana također, pa će Musa i dalje morati žestoko da radi na ovim stvarima, ako želi da dobije veću i značajniju minutažu u NBA ligi

Ipak, s obzirom na to da je ovo bila prva utakmica nakon višemjesečne pauze, treba svakako sačekati i vidjeti šta će se dešavati u ostalim i kako će sve izgledati u nastavku sezone.

Musa je naporno radio u prethodnom periodu i vidjet ćemo hoće li ga konačno krenuti u najjačoj ligi svijeta.

Top Komentari

dinass
Svi evropski kosarkasi imaju problem sa odbranom al do sad je trebao to da rjesi.Sut mu je zastitni znak,greska je da ga unisti ganjajuci fizikalije
2 0
K79
Ma sut mu je najmanji problem , odbrana je katastrofa
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi