Džanan Musa imao jako dobru noć, ali su Netsi doživjeli težak poraz
Mladi bh. košarkaš je u Razvojnoj ligi na prosjeku od 20 poena i nešto više od šest skokova po utakmici

Bh. košarkaš je ubacio 22 poena

Džanan Musa imao jako dobru noć, ali su Netsi doživjeli težak poraz

M. Šljivak

Džanan Musa odigrao je jako dobru utakmicu u dresu Long Island Netsa, ali je njegov tim doživio težak poraz od Canton Chargea rezultatom 151:125.

Netsi su konstantno bili u rezultatskom zaostatku. Već nakon prve dionice bilo je plus 13 u korist domaćeg tima (41:28), a na poluvremenu je Canton Charge imao 16 poena razlike, 83:67.

I u drugom poluvremenu koš ekipe sa Long Islanda je zatrpan. Prednost je rasla iz napada u napad i na kraju je utakmica završena pobjedom Canton Chargea od 26 poena razlike.

Džanan Musa je šuterski odradio jednu od najboljih utakmica ove sezone. Pogodio je osam od 11 šuteva za ukupno 22 poena, a ovom učinku je dodao tri skoka i dvije asistencije. Na parketu je proveo 26 minuta.

Efikasniji od Muse bio je samo Kamari Murphy koji je imao 25 poena i 12 skokova, dok su Canton Charge do trijumfa vodili Bonzie Colson i Levi Randolph sa po 25 koševa.

Top Komentari

vanja8
Zaista je ova Razvojna liga nega cirkuzanija koju su formirali NBA timovi samo da se rijese igraca koji im nisu trenutno u fokusu.Pa kakva je to liga,kakve su to odbrane kada se da 150 koseva,sta da je bilo produžetaka vjerovatno bi rezultat glasio 230:210...Svasta
11 1
king11
Ovim novinarima dobro dođe ovaj Musa za "nabijanje" klikova, svi otvorimo članak kontajući da su u pitanju Brooklyn Netsi
10 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi