Sjajan učinak Muse u novoj pobjedi Long Island Netsa
Bh. košarkaš je još jednom pokazao da je davno prerastao kvalitet lige u kojoj trenutno igra.

Ostvario double-double učinak

Sjajan učinak Muse u novoj pobjedi Long Island Netsa

Košarkaši Long Island Netsa porazili su danas Wisconsin Herd sa 130:124, a novu sjajnu partiju pružio je Musa.

On je već davno pokazao kako je ovu ligu prerastao, a to se još jednom ispostavilo večeras kada je u trijumfu svog tima ubacio 20 poena uz 10 skokova i četiri ukradene lopte. Musa je na terenu proveo 34 minute te je imao šut iz igre sedam od 17. Podbacio je jedino u šutu za tri poena (1 od 8).

Inače, najefikasniji u njegovom timu je bio Theo Pinson sa 26 ubačenih poena. S druge strane, kod poraženog tima istakao se James Young sa čak 32 poena.

Treba reći i to da Long Island Netsi nakon ove pobjede imaju omjer 8:3, dok su današnji rivali ostali samo na jednom trijumfu te imaju 11 i poraza.

Top Komentari

Emir
Glupo mi je da na naslovnoj stranici bude ucinak nekog igraca koji igra u razvojnoj ligi, pa makar to bio i Musa. Neko dan isto “Musa donio pobjedu Netsima” ja otvorio kad ono Long Island Nets, nigdje veze.
29 4
Muha_289
Sut 7/17, trojka 1/8. Nije bas sjajan, ali bit ce bolje.
16 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi