Džanan Musa 'kopira' LeBrona Jamesa

Pojavio se u dresu Barcelone

Džanan Musa 'kopira' LeBrona Jamesa

E. Škorić

Bh. košarkaški reprezentativac Džanan Musa objavio je fotografiju u novom dresu Barcelone.

Musa je, poput LeBrona Jamesa, koji ima običaje da nosi nogometne dresove, ponajviše 'svog' Liverpoola, pa se prije dva dana pojavio u jednom takvu, odlučio da na sebe obuče dres nogometnog kluba.

Po svemu sudeći, radi se o dresu Miralema Pjanića koji je potpisao ovog ljeta za Barcelonu.

Dobio je dosta pozitivnih komentara, a jedan od njegovih fanova poručio mu je da naredni put obuče dres Edina Džeke, pa ne sumnjamo da hoće.

Top Komentari

Momak
Tako je Skoricu, pametno si to provalio. Sigurno si sam to skonto. Lebron je jedini kosarkas u historiji NBA koji je nosio dres nekog fudbalskog tima, pa ga je Musa sigurno iskopirao noseci dres drugog bosanca. Inace dresovi fudbalskih klubova navijaci ne nose, samo ih Lebron nosi, ostali ih gledaju.
18 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi