Bh. košarkaš 'nestao' iz rostera

Džanan Musa ponovo bez nastupa za Anadolu Efes

4

Komentari (4)

Sukedzo
Kada sam govorio da je treba otici u drugi klub(npr. Baskonia) da nauci dok se moze jos sta nauciti i igrati koliko toliko ljudi mi pucali minuse, eto nek sada igra u Efesu.
Realist
Nije on u ovakoj Baskonji mogo pn je trebo u Eurocup ekipu bilo iz ABA lige bilo iz Spanjolske npr Juventut ili Gran Canaria jer bi mu španjolski stil igre odgovaro ali Baskonia je prevelik zalogaj
realno_govoreci
@Sukedzo i sta je trebalo da se desi ,da Musa vidi tvoj status i ode u Baskoniu?
Pa ti kao prvo pišeš statuse pod nekom lažnim Nickom a kamo da te neko ozbiljno shvati.
Sukedzo
@Realist Ma bolje bi mu bilo i da sjedi u Baskoniji nego u Efesu, barem bi nesto naucio od Duska ovako od Atamana nikakve fajde vjeruj mi. A to za "manje" klubove stoji 100%, bolje davati 15 poena po utakmici u nekom manjem klubu nego sjediti i gubiti dragocijeno vrijeme kod "velikih"
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.