Džanan Musa ne igra ljetnu ligu

U Brooklynu vjeruju bh. reprezentativcu

Džanan Musa ne igra ljetnu ligu · Ekskluzivno

E. Čaušević

Naš najbolji mladi košarkaš Džanan Musa će uskoro početi svoju NBA karijeru. Naime, njega su na sinoćnjem NBA Draftu 29. pickom prve runde izabrali Brooklyn Netsi.

Kako SportSport.ba saznaje Džanan Musa će uskoro otputovati u Las Vegas, ali neće igrati na Ljetnoj ligi, koja se također održava u ovom gradu.

Džanan Musa će tako odmah početi raditi sa trenerskim timom Netsa, što znači da na njega ozbiljno računaju već u premijernoj NBA sezoni. Dakle, trenutno je plan da Musa uopšte ne učestvuje na Ljetnoj ligi već da odmah počne s radom sa trenerima prve ekipe.

Također, Džanan Musa bi formalno ugovor sa Brookyln Netsima trebao potpisati 1. jula ove godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi