Džanan Musa nevjerovatnim driblingom protivnika vratio u pionire
Najbolji mladi bh. košarkaš sinoć je debitovao u Razvojnoj ligi za Long Island Netse i to je zaista uradio sa stilom. Naš košarkaš je odigrao jako dobar meč u kojem je upisao 23 poena i pet skokova, no ovaj dribling je u centru pažnje!

Debitovao u Razvojnoj ligi sa stilom

Džanan Musa nevjerovatnim driblingom protivnika vratio u pionire

E. Čaušević

Džanan Musa sinoć je odigrao veoma dobar meč u debiju za Long Island Netse u Razvojnoj ligi.

Brooklyn Netsi odlučili su poslati Musu u Razvojnu ligu kako bi dobio što veću minutažu, a po potrebi će biti i u konkurenciji za NBA mečeve. Mladi bh. košarkaš u debiju za Long Island je pokazao da nije bez razloga došao u NBA.

Protivnički košarkaši jednostavno nisu imali način da zaustave Musu koji je vodio svoj tim do pobjede protiv Westchester Knicsa sa 23 poena. Posebno impresivan bio je potez kada je nevjerovatnim driblingom izbacio totalno iz ravnoteže jednog od protivničkih košarkaša.

Top Komentari

plavi kanarinac
Šta ce bilde, uvjeren da ce biti najjaci, bahat ovo ono, prvi pick ce biti vamo tamo, sad meda ne može ima da mu razvojna bude krajnji domet... A kad se sjetim neki ga poredili sa Doncicem, mali vec double double ucinak ima po tekmama.. svasta...
8 19
karlhajncbrazzzo
Može li stručna usporedba te lige sa nekom evropskom? Koji je to nivo košarke?
16 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi