Musa među najboljima u pobjedi Long Island Netsa

Razvojna liga

Musa među najboljima u pobjedi Long Island Netsa

Edmir Škorić

Long Island Netsi su u meču Razvojne lige sa 114:105 pobijedili Westchester.

Netsi su stigli do prve pobjede u Atlantičkoj Diviziji, a svoje prve minute za ovaj tim upisao je Džanan Musa, kojeg su Brooklyn Netsi odlučili poslati u Razvojnu ligu.

Musa je sinoć dobio 37 minuta, najviše uz Thea Pinsona, a za to vrijeme je ubacio 23 poena, imao je i pet skokova. Iz igre je gađao 10 od 22, odnosno tri od sedam za tri poena.

U njegovoj ekipi istakli su se još Alan Williams sa 27 (plus 21 skok) i Theo Pinson sa 22 poena. Kod gostiju John Jenkins je ubacio 31 poen, a Isaiah Hicks 23 poena.

Musa je odigrao dobar meč, ima priliku da kroz ovu ligu napreduje, te će svakako i dalje ostati pod budnim okom Brooklyna, koji će ga po potrebi vraćati u "glavnu" ekipu.

Top Komentari

Abekric
bolje da je otiso na maltu igrat kosarku nego u tu lokalnu ligu.
11 7
Abekric
tko jos prati tu ligu
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi