Večeras noć odluke u New Yorku

Džanan Musa oduševio fanove stajlingom za NBA draft

E. Čaušević

U New Yorku večeras se održava NBA draft, a na njemu će učestvovati i najbolji mladi bh. košarkaš Džanan Musa.

Musa se već dvije sedmice nalazi u Sjedinjenim Američim Državama gdje je odradio nekoliko treninga s NBA timovima. Prema pisanju tamošnjih medija Musa je oduševio na svim treninzima, te se očekuje da naš košarkaš bude izabran u prvoj rundi večerašnjeg drafta.

Velika noć za sve mlade košarkaše koji su se prijavili na ovogodišnji draf počinje za nekoliko sati, a Musa je spreman za ono što ga čeka. Mnoge je oduševio njegov stajling, te sveukupni pristup i ozbiljnost večerašnjem događaju.

Također, ono što je bitno za našeg mladog košarkaša jeste da će imati podršku svoje porodice koja je jučer doputovala u New York.

Top Komentari

Chupy
Sretno kralju. Neka ti vecerasnji dogadjaj uljepsa zivot. Kako tebi tako i tvojoj porodici.
17 2
Laokon
Ma dzaba javam kazem ne ma nista odnjega,levat obicni,samse na sebe nafuro
1 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi