Džanan Musa prebačen u Long Island Netse, u prvom meču ubacio 18 poena

Dobro izdanje bh. košarkaša

Džanan Musa prebačen u Long Island Netse, u prvom meču ubacio 18 poena

E. Čaušević

Mladi bh. košarkaš Džanan Musa sinoć je nastupao za Long Island Netse u Razvojnoj ligi.

Musa je u dosadašnjem dijelu sezone bio standardan u rosteru Brooklyn Netsa, ali u posljednje vrijeme izgubio je minutažu koju je imao. U Netsima su odlučili da Musu priključe Long Islandu za koji je bh. košarkaš sinoć nastupao.

Long Island Netsi poraženi su sinoć od Grand Rapids Drivea sa 135:117. Netsi nisu baš blistali na parketu i bilo je jasno od samog početka da će veoma teško doći do poblede.

Gosti su diktirali tempo od samog početka meča i bilo je jedino pitanje kojom razlikom će slaviti. Na kraju je rezultat bio 135:117 u koristi Grand Rapids Drivea.

Musa je na parketu u ovom meču proveo 22 minute i to je itekako iskoristio. Bh. košarkaš je ubacio 18 poena i bio je jedan od najefikasniji u svom timu. Pored toga Musa je dodao još jedan skok, jednu asistenciju i dvije ukradene lopte.

Top Komentari

Arnel925
Mislim da je tesko uspjeti u NBA kad dolazis u evrope ako nisi top top kao Luka. On mora biti bolji od ostali da bi uspjeo u NBA ligi
2 0
@dn@n
Ma realno nema on sta trazit tu, kao prvo nebi bilo mjesta za njega u jačim klubovima u Europi a kamoli da igra u NBA. Trebo se prvo dokazat u Europi pa tek onda ici dalje...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi