Džanan Musa se prisjetio poklona kojeg je dobio od Bryanta: "Bio je to najbolji dan u mom životu"

Bio mu je uzor

Džanan Musa se prisjetio poklona kojeg je dobio od Bryanta: "Bio je to najbolji dan u mom životu"

E. Čaušević

Legendarni košarkaš LA Lakersa, Kobe Bryant, poginuo je jučer u helikopterskoj nesreći u blizini Los Angelesa.

Bryant je važio za jednog od najboljih košarkaša svih vremena, a vijest o njegovoj pogibiji uzdrmala je sportsku javnost. U ovoj nesreći stradalo je još osam osoba među kojima je i njegova 13-godišnja kćerka Gianna.

Mnogi košarkaši sinoć su se oglasili na društvenim mrežama i nevjerici da Kobeja više nema. Bryant je bio uzor i za mladog bh. košarkaša Džanana Musu kojeg je sve ovo itekako pogodilo.

Musa je u više navrata govorio da je kao dječak najviše volio gledati Lakerse i svog uzora Bryanta. Kada je potpisao za Brooklyn Netse Musa je bio jedan od košarkaša koji je od Crne Mambe dobio dres s potpisom na poklon.

Upravo se toga prisjetio mladi bh. košarkaš, te je na Instagram profilu poručio da je to bio najbolji dan u njegovom životu.

"Ovo je bio najbolji dan u mom životu. Hvala ti na svemu, ti si najveći svih vremena. Bez riječi sam, moj heroj", napisao je Musa uz fotografiju Bryantovog dresa kojeg je dobio na poklon.

View this post on Instagram

This was the best day of my life, thank you for everything, the greatest ever!!!! I’m speechless, my hero💔

A post shared by Dzanan Musa (@dzananmusa) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi