Džanan Musa se vraća na parket nakon više od mjesec dana pauze

Oporavio se od povrede ramena

Džanan Musa se vraća na parket nakon više od mjesec dana pauze

Endin Čaušević

Najbolji mladi košarkaš Bosne i Hercegovine, Džanan Musa, prije više od mjesec dana doživio je neugodno povredu ramena.

Musa je nastupao tada u dresu Long Island Netsa u NBA G razvojnoj ligi, te je na meču protiv Red Calwsa morao napustiti utakmicu zbog povrede ramena. Mnogi su se pribojavali da je u pitanju teža povreda, no na sreću to nije bio slučaj.

Nakon pregleda ustanovljeno je da nije ništa ozbiljno i da se radi o blagom istegnuću ligamenata. Prethodnih sedmica Musa je vrijedno radio na oporavku, no Netsi su čekali da bude u potpunosti spreman za povratak na teren jer ne žele ništa da rizikuju.

Nakon više od mjesec dana pauze Musa se u potpunosti oporavio od povrede i spreman je ponovo da zaigra. Bh. košarkaš se oglasio na Twitteru gdje je i sam poručio da je konačno sprema i da se vratio.

Top Komentari

FC_Roma
Ne seri jarane. Momak je u NBA i ima milionski ugovor. Nemojte gluposti pricati, nije on Doncici niti ce biti. Doncic je bolji realno ne samo od Muse nego od vecine NBA zvijezdi i lik je talenat koji se jednom radja. Musa je nas momak i treba ga podzati, a ne porediti i gluposti pisati. Neka se on vratio ko ga voli njemu je drago, ostali neka ne komentarisu nesto sto ih ne interesuje.
6 2
Keno
Sta jedan tvit od mladog momka koji igra kosarku radi s ljudima covjece, samo opusteno woyko
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi