Džanan Musa u trejdu napušta Brooklyn Netse?
Foto - EPA

Ponuda Netsa ekipi Pelicansa

Džanan Musa u trejdu napušta Brooklyn Netse?

M. Šljivak

Džanan Musa mogao bi uskoro biti trejdovan.

Kako navode američki mediji, Brooklyn Netsi zainteresovani su za usluge košarkaša New Orleans Pelicansa Jrua Holidaya i spremili su paket koji će ponuditi u ovom dogovoru.

Dio 'paketa' je i bh. košarkaš Džanan Musa, a pored njega tu su Spencer Dinwiddie, Jarrett Allen i zaštićeni pik prve runde na nekom od draftova.

Svakako veoma primamljiva ponuda, a vidjet ćemo hoće li je Pelicansi na kraju prihvatiti.

Holiday je već sedam godina član tima iz New Orleansa. Radi se o sjanom defanzivcu, ali i čovjeku koji zna pogoditi kada treba. Ranije je igrao za 76erse, bio je All Star 2013. godine i na prosjeku je od 16 poena u karijeri.

Džanan Musa protekle sezone nije imao previše prostora za igru. Dobio ju je tek u finišu kada ekipa nije imala prevelike ambicije u doigravanju, gdje su bili bez najboljih igrača i solidno je iskoristio minute.

Musa je ubacivao 4.8 poena po meču, a bilježio je 2.2 skoka.

Top Komentari

DadiG
Ako se ovo desi mogli bi ga Pelicans otpustiti. Bio bi slobodan agent i onda daj Bože da ga neko uzme. Dobro je što u slucaju otpuštanja moraju mu sve pare od ugovora isplatiti
0 2
ek76
Taj trade se nikad nece desiti jer Holiday ne vrijedi toliko sigurno...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi