Džanan Musa se odazvao pozivu Novaka Đokovića i stigao u Visoko
Foto: visoko.co.ba

Posjetio bosanske piramide

Džanan Musa se odazvao pozivu Novaka Đokovića i stigao u Visoko

E. Škorić

Novak Đoković je odmah nakon poraza od Rafaela Nadala u Parizu, krenuo prema Visokom.

Novak se vratio najprije u Beograd, pa je otišao za Sarajevo, gdje je prenoćiom a zatim se ujutro prošetao Baščaršijom i stigao do Visokog kako bi opet posjetio piramide.

Ponajbolji teniser svijeta je uvjeren da piramide u Visokom zrače pozitivnom energijom.

"Semir Osmanagić već petnaestak godina kroz naučnu metodologiju jasno to objašnjava, a svako ko ima neke nedoumice može da dođe i da se uvjeri. Ovo je vanserijsko i bitno ne samo za nas već za čitav svijet. Ja bih pozvao sve sportiste da dođu ovde, provedu lijepo vreme u tunelima koji mogu da povećaju kapacitet kiseonika u plućima, pomognu u regeneraciji poslije teških sezona i mijenjanja vremenskih zona", poručio je Đoković.

Foto: visoko.co.ba

Nakon njegovog poziva, stigao je danas Džanan Musa. Bh. košarkaš i član Brooklyn Netsa s porodicom je došao da obiđe piramide u Visokom, a Novakom poziv mogao bi mnoge sporiste navesti da krenu put ovog grada.

Foto: visoko.co.ba

Top Komentari

Penderinos
Steta sto jedna takva veličina vrijeme provodi s tim nitkovom i prevarantom osmanagice, ima naša zemlja i puno ljepših mjesta a i puno boljh ljudi, kani ga se Nole
6 13
Sajaga
Pa nije doso Federer. Musa je nas covjek, ne treba njega valjda Djokovic zvati
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi