Oduševio fotografijom iz teretane: Džanan Musa nikada nije bolje izgledao

Sprema se punom parom

Oduševio fotografijom iz teretane: Džanan Musa nikada nije bolje izgledao

E. Čaušević

Mladi bh. košarkaš Džanan Musa već neko vrijeme nalazi se u Bosni i Hercegovini gdje se priprema za novu NBA sezonu.

Musa je doputovao u BiH prošlog mjeseca nakon što su Brooklyn Netsi ispali u prvom krugu doigravanja. Nakon dugo vremena dobio je priliku da doputuje u domovinu i posjeti svoje najbliže.

Nakon što je odmarao u Sarajevo i na jadranskoj obali Musa je krenuo sa žestokim treninzima pred novu sezonu. Jasno je da je pred njim još mnogo dokazivanja u NBA ligi i Brooklyn Netsima.

U Netsima je konkurencija žestoka i bit će zanimljivo vidjeti da li će Steve Nash računati na našeg mladog košarkaša. No, Musa je odlučan da se maksimalno spremi i da pokaže Nashu da može da računa na njega.

Musa trenira punom parom i na Instagramu je objavio fotografiju s jednog od svojih treninga i pokazao da je zaista fizički nalazi u najboljoj formi ikad.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CFkar09nDdh/[/instagram]

Promo

Top Komentari

bavarac88
nikad vidio teretane nisam al sam razvijeniji od njega,sto bi znacilo da ga mogu zamjenit u netsima hahahah
16 3
Zulfikar
Hahaha izgleda poput nekog bicikliste....
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi