Džanan Musa vrišti od sreće nakon što je završeno takmičenje u pogađanju trica

Joe Harris izdominirao

Džanan Musa vrišti od sreće nakon što je završeno takmičenje u pogađanju trica

Endin Čaušević

Košarkaš Brooklyn Netsa, Joe Harris, sinoć je iznenadio mnoge pobjedom u šutiranju trojki na NBA All Staru.

Harris je sinoć bio nevjerovatan u šutiranju trojki i lagano je došao do finala, a protivnici su mu bili Steph Curry i Buddy Hield. Iako je Curry bio favorit mnogih na kraju je košarkaš Netsa sa 26 poena došao do trofeja i pobjede koja mu sigurno dosta znači.

Ove sezone je jedan od najboljih trojkaša u NBA ligi i sinoć je zaista dokazao da je u fantastičnoj formi. Imao je i veliku podršku od svojih saigrača iz Brooklyna, a ovo takmičenje pomno je pratio i mladi bh. košarkaš Džanan Musa.

On se na Instagramu oglasio kako bi čestitao Harrisu, te se na videu vidi da jednostavno nije mogao suzdržati svoje uzbuđenje. Sigurno da je i za Brooklyn Netse velika stvar da je jedan od njihovih košarkaša uspio doći do trofeja na All Star vikendu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi