Kad Frenkie "zagrmi" na treningu Džanana Muse

Dobra atmosfera u teretani

Kad Frenkie "zagrmi" na treningu Džanana Muse

Endin Čaušević

Najbolji mladi bh. košarkaš Džanan Muse prije desetak dana vratio se na parket nakon što se oporavio od povrede ramena.

Musa je više od mjesec dana odustan s terena nakon što je zadobio povredu ramena, ali uspio se u potpunosti oporaviti i ponovo zaigrati. Mladi bh. košarkaš većinom igra u G ligi za Long Island Netse, no nedavno je zaigrao i za Brooklyn Netse gdje još uvijek čeka pravu šansu.

Jasno je da Musino vrijeme tek slijedi i da treba biti strpljiv što je odlika našeg košarkaša koju je već pokazao. Džanan vrijedno trenira i sprema se za nove izazove, a na Instagramu je pokazao u koju muziku najčešće vježba u teretani.

Musa je jučer na Instagramu objavio video iz teretane u kojoj "grmi" pjesma poznatog bh. repera Frenkija. Očito je da ova muzika najviše odgovara našem mladom košarkašu kada su u pitanju vježbe u teretani, te je lijepo čuti da "zagrmi" pjesma na našem jeziku u New Yorku.

Top Komentari

Gala
E jest nesta i zagrmilo hahaha
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi