Džemić: Ovo je nagrada igračima za žestok ritam koji smo imali u januaru

Sparsi bolji od Širokog

Džemić: Ovo je nagrada igračima za žestok ritam koji smo imali u januaru

E. Čaušević

Košarkaši Sparsa večeras su na svom parketu pobijedili Široki sa 66:64 u meču 18. kola ABA lige 2.

Sparsi i Široki odigrali su odličan meč, a na kraju su više razloga za slavlje imali domaći koji su uspjeli doći do pobjede. Za sarajevski tim ovo je bila peta pobjeda u ovoj sezoni ABA lige 2.

Nakon utakmice trener Sparsa, Nedim Džemić, izjavio je da čestita svojim igračima na pobjedi s kojom su zaokružili žestok ritam utakmica koje su imali u januaru.

"Važna pobjeda za nas. Definitivno nema prostora da biramo utakmice, evo već Široki je ne znam koja ekipa u nizu koja se bori za final four, a evo i njih smo uspjeli pobijediti. Čestitke mojim igračima i ovo je zaista nagrada za njih za ovaj žestok ritam koji smo imali u januaru", rekao je Džemić.

Top Komentari

Alpasinacxx
Džemiću doktore, svaka čast. Sretno u nastavku. Vrhunski posao je urađen u zadnjih pet kola Aba lige.
2 0
hygg33
Četiri od pet sa ovakvom ekipom je mogao napraviti samo jedan čovjek u Sarajevu i napravio je! Bravo Spars Realway, vratili ste dušu našoj košarci!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi