Džemić: Energije ne smije nedostajati sada kada je najpotrebnije

Spars Realway dočekuje Široki

Džemić: Energije ne smije nedostajati sada kada je najpotrebnije

Spars Realway u okviru 18. kola ABA 2 lige dočekuje aktuelnog prvaka BiH, ekipu Širokog.

U ovom regionalnom takmičenju sarajevski tim u posljednje vrijeme ostvaruje sve bolje rezultate, a eventualni trijumf nad Širokim značio bi dodatni bijeg sa dna tabele.

Uoči sutrašnje utakmice vlada optimizam u taboru Spars Realwayja, a trener Nedim Džemić i kapiten Adin Vrabac nisu propustili ni priliku da pozovu navijače da ih podrže u jako bitnoj utakmici.

"Sutra nas očekuje izuzetno teška utakmica. Eventualnom pobjedom protiv Širokog zaokružili bismo impresivan niz od četiri pobjede u posljednjih pet utakmica ABA 2 lige. Jako nas brine umor igrača, jer smo tim sa skraćenom rotacijom, za ABA 2 ligu posebno. Ipak, i pored toga što igramo utakmice svaki drugi ili treći dan želje, motiva, energije ne smije nedostajati sada kada je najpotrebnije", kaže trener Džemić.

Riječ je dobio i Vrabac.

Potražite više informacija na temu ABA liga 2:

"Očekuje nas teška utakmica protiv ekipe Širokog. Mi se u zadnjih mjesec dana dižemo i igramo sve bolje. Nadam se da ćemo imati veliku podršku s tribina i da će nas ona voditi do pobjede", poručio je Vrabac.

Meč se igra sutra s početkom u 19:00 sati u SD „Novo Sarajevo“, Grbavica.

Top Komentari

Alpasinacxx
Sretno ti bilo Džemiću, svaka čast za do sada urađeno!
2 0
hygg33
Covjek sa znanjem! Idemo po pobjedu!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi