Dženan Rahimić trener Šibenke

Mostarac preuzeo klub u kojem je dugo igrao

Dženan Rahimić trener Šibenke

Đenan Rahimić u idućoj sezoni bit će trener hrvatskog prvoligaša Šibenke

Rahimić je lani bio prvi pomoćnik u stožeru Šibenke, a ove je sedmice promoviran je u glavnog.
''Zahvalio bih se vodstvu kluba na ukazanom povjerenju. Velika je čast biti trener Šibenke. Odmah krećemo sa formiranjem seniorske momčadi koja će biti sastavljena od talentiranih mladih igrača, redom reprezentativaca i sa dvojicom - trojicom iskusnijih igrača'', izjavio je Dženan Rahimić za klupsku stranicu.

Kao košarkaš 46-godišnji Mostarac bio je više nego uspješan, osim za Šibenku igrao je za Olimpiju, Zagreb, Bosnu te još nekoliko europskih klubova. Kao trener kratko je vodio ugašeni šibenski Jolly, a do prije par godina vodio je mostarski Student u prvoj ligi BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi