Džidić: Imamo još rezerve u ovoj ekipi

Nakon pobjede nad Crnom Gorom

Džidić: Imamo još rezerve u ovoj ekipi

S. Mlaćo

Juniorska košarkaška reprezentacija Bih večeras je savladala Crnu Goru u Mostaru rezultatom 69:68. 

Drama je viđena do posljednje sekunde, a odlučujuće poene za našim tim postigao je Ilić, ujedno najefikasniji igrač meča.

Nakon meča naš selektor Boris Džidić mogao je biti zadovoljan viđenim.

"Ne baš kvalitetna utakmica, ali jako borbena protiv agresivnog protivnika što nam u ovoj fazi priprema jako odgovara. Mogu reći da smo utakmicu dobili na karakter što me raduje, a greške ćemo ispravljati u narednim danima kroz video analize i treninge. Lakše je ipak raditi kad se pobijedi nego kad se izgubi, a mislim da imamo još rezerve u ovoj ekipi i napravit ćemo sve da to i izvučemo iz igrača", kazao je Džidić za SportSport.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi