Edin Džeko se oglasio na Facebooku nakon što je saznao da je poginuo Kobe Bryant

I bh. kapiten u šoku

Edin Džeko se oglasio na Facebooku nakon što je saznao da je poginuo Kobe Bryant

Endin Čaušević

Cijeli svijet je u šoku nakon što je potvrđeno da je jedan od najboljih košarkaša svih vremena Kobe Bryant poginuo u helikopterskoj nesreći.

Legendarni košarkaš poginuo je u blizini Los Angelesa, a stradale su još četiri osobe. Kako prenose američki mediji među stradalima bila je i njegova13-godišnja kćerka GIanna Maria - Gigi.

Ova vijest šokirala je cijeli svijet, a mnogi su se oglasili na društvenim mrežama nadajući se da je to bila lažna vijest. No, policija je nažalost potvrdila da je Bryant bio u helikopteru, te da je poginuo.

Na Facebooku se oglasio i bh. kapiten Edin Džeko koji je također u šoku nakon što je saznao da je život izgubio jedan od najboljih košarkaša svih vremena.

"RIP Kobe Bryant", napisao je Džeko na Facebooku uz tužni emotikon, te fotografiju bivšeg košarkaša LA Lakersa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi