Efes je opet razbio Real, a Muse nije bilo ni na vidiku

Turci vode s 2:0

Efes je opet razbio Real, a Muse nije bilo ni na vidiku

A. Čaušević

Efes Pilsen je na pobjedu od plasmana na Final four Eurolige koji će se ove godine održati u Koelnu.

Efes je poveo sa 2:0 u serij protiv Real Madrida nakon ubjedljive pobjede rezultatom 91:68, a našeg Džanana Musa opet nije bilo u rosteru.

Domaći su bili bolji tokom cijelog meča, dobili su svaku četvrtinu te još jednom potvrdili ulogu favorita u ovom duelu.

Efes je do pobjede vodio Micić sa 23 poena, a odličan je bio i Larkin koji je postigao 21 poena i imao peta asistencija. Kod poraženih se sa 17 poena istakao Thompkins.

Musa opet nije igrao u Euroligi, a posljednji put nastupio je 12. aprila u prvenstvu Turske kada je postigao skromna dva poena protiv Tofasa.

Promo

Top Komentari

bk123
Ja imam osjećaj da Musa nema karakter, čovjek se jednostavno zadovoljava super ugovorom i izgleda da je financijsku stranu stavio ispred sportske. Bitniji mu je dobar ugovor a manje minuta nego da je sad nešto financijski žrtvovao pa napravio sportski rezultat pa opet tako došao do većeg ugovora...al njegovo pravo njegova karijera
9 0
dedizator
kako je zabrinjavajuće da se svi naši taleni guše. Izgleda mora se odrasti negdje vani
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi