9

Komentari (9)

Turgut2
Stvarno mi ga zao. Nekako je ostao na istim forama kad je bio 17-18 godina i rasturao vrsnjake ama kad bi imao odlican sut izvana sve bi mu se otvorilo. Sad da li moze popeaviti sut?
dinass
Nije mati sina karala sto se kocko vec sto se vadio,moj Musa ti umjesto da nadjes ekipu gdje ces biti glavni dodjes nakon godina pauze i najjacu ekipu u Evropi al bitna je izgleda lova,****s karijeru.
Baco
Zavidni navijaci, ako ga ne mozete bar ga zaobiđite.Idite sa mreze i pustite momka na miru.
Keno
jbg i nije cudo sto je non stop na klupi, momak je apsolutno van ikakve forme
nzulic1
Strasni Musa poletio visoko i sad lagano malo je reci stagnira.......bolje da ode u kakav klub ABA lige i tu bi mu bilo upitno jer je postao potrosac lopti sve sto ga je prije krasilo nestalo je.....
Robijasi_It
Uzival na moru ****t igru ona nije bitna.obicni glumac
Dinouz
Neka on zaboravi da nesto napravi u karijeri....
chelsea321
Veci je on talenat na klupi.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.