Efes u uzbudljivoj završnici savladao moskovski CSKA

Osmo kolo Top 16 faze

Efes u uzbudljivoj završnici savladao moskovski CSKA

Ekipa Anadolu Efesa dočekala je večeras u okviru osmog kola top 16 faze Eurolige moskovski CSKA te je slavila rezultatom 63:60.

Gosti iz Rusije su vodili gotovo čitavim tokom susreta, ali se domaća ekipa nije predavala te je na kraju uspjela slaviti u uzbudljivoj završnici.

 

Najbolji pojedinac u redovima ekipe iz Istanbula bio je Jordan Farmar koji je ubacio 15 poena, a sjajnu partiju odigrali su i Semih Erden sa 10 te Lucas sa 14 ubačenih poena.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

 

Kod gostiju iz Moskve najbolji je bio reprezentativac Srbije, Miloš Teodosić koji je ubacio 26 poena. Ipak to njegovoj ekipi nije bilo dovoljno za pobjedu u Istanbulu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.