Elmedin Kikanović nije imao svoju noć
Elmedin Kikanović je u ovoj sezoni jedan od najboljih igrača francuskog prvenstva, ali večeras ga nije išlo

Ubacio samo 4 poena

Elmedin Kikanović nije imao svoju noć

Midhat Šljivak

Nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Elmedin Kikanović odigrao je jednu od najlošijih utakmica za Monaco u ovoj sezoni.

Viceprvak Francuske je na svom parketu u 14. kolu u uzbudljivom meču savladao Strasbourg rezultatom 83:79, a Kikanović je pružio salbu partiju.

Na parketu je proveo 17 minuta i u tom periodu je ubacio samo četiri poena (2 od 8), ali izostanak njegovog učinka na kraju nije koštao Kneževe.

Bilo je dovoljno raspoloženih igrača kod domaćeg tima. Lazeric Jones je meč završio sa 21 poenom, Jarrod Jones je dodao 18, a istakli su se još Paul Lacombe sa 16 i Eric Buckner sa 15 koševa.

Kod gostiju Fall je ubacio 20 poena i imao je 12 skokova, a Collins je dodao 19 poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi