Konaković na Facebooku: Ljut je Juka od kada smo ga ružili kad je pobjegao iz reprezentacije
Foto: Instagram

Nastavio i u komentarima

Konaković na Facebooku: Ljut je Juka od kada smo ga ružili kad je pobjegao iz reprezentacije

E. Čaušević

Elmedin Konaković oglasio se sinoć na svom Facebook profilu nakon izjave Jusufa Nurkića da Žarko Vujović i Konaković svojevremeno nisu mislili da je on dovoljno dobar da se bavi košarkom.

Nurkić je izjavio za BHRT da je bio na probama u tuzlanskoj Slobodi i sarajevskoj Bosni, ali da su tada Vujović i Konaković poručili da nije dovoljno dobar da bude dio ovih ekipa.

Konaković je odlučio da se oglasi na Facebooku i poručio je da će na Nurkićevu izjavu odgovoriti nakon važne utakmice protiv Latvije koju naši košarkaši igraju u nedjelju. Ipak, odlučio je da otkrije samo jedan detalj.

"Možda samo jedan važan detalj. Nurkića je Trnovčević otkrio 2008. godine, a ja sam KK Bosna napustio 2007. godine. I nikada nisam bio predsjednik kluba, do 2007. godine sam bio direktor", napisao je Konaković.

Nakon ove objave Konaković se oglasio i u komentarima, te je ušao nešto dublje u sve to.

"Ne radi se vjerovatno o lapsusu. Ljut je Juka od kad smo ga ružili kad je pobjegao iz reprezentacije, a nije se javio ljekarima ni direktoru. Ja sam tad bio predsjednik KSBiH. Druga je opcija da mu je menadžer Trnovčević rekao da ga je nudio, a to naravno nije istina. U mom vaktu sigurno nije", dodao je Konaković.

Top Komentari

Zorres
Kaže pobjegao iz reprezentacije, a nije igrao sljedećih 6 mjeseci za klub
35 6
WOLF20
Hahaha daj ba Dino
26 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi