Embiid je ljut: Ponašaju se prema meni kao da sam beba

Oglasio se nakon poraza Philadelphije

Embiid je ljut: Ponašaju se prema meni kao da sam beba

Najbolji košarkaš Philadelphije Joel Embiid odsustvuje sa terena u najvažnijem dijelu sezone, zbog čega je sve nervozniji.

Sjajni Kamerunac ne igra zbog povrede jagodične kosti, a to se osjetilo i na terenu pošto je Phila poražena od Miamija sa 113:103 za poravnanje na 1:1 u seriji.

"Jebe*o sam umoran i muka mi je štose prema meni ponašaju kao da sam beba", napisao je Joel Embiid na Instagramu, nakon čega je ESPN-u objasnio na šta je konkretno mislio:

"Nisam bio na terenu, a možda neću igrati ni u četvrtak. Gradu sam obećao Playoff i više od svega sam želio da budem u igri. Samo želim zeleno svjetlo za izlazak na teren".

Joel Embiid se povrijedio 28. marta kada se sudario sa mladim saigračem Markelleom Fultzom, a zbog preloma jagodične kosti je morao i na operaciju.

Bilo je predviđeno da se Embiid na teren vrati kada se serija preseli u Miami, ali najvjerovatnije da neće nastupiti ni na trećoj utakmici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi