Embiid kažnjen zbog jedne rečenice

Centar Phile psovao oca igrača Lakersa

Embiid kažnjen zbog jedne rečenice

Midhat Šljivak

NBA liga kaznila je zvijezdu Philadelphia 76ersa Joela Embiida sa 10.000 dolara.

Kazna centru Phile došla je iz bizarnog razloga. On je objavio video na Instagramu u kojem psuje LaVara Balla, oca drugog pika ovogodišnjeg drafta Lonza.

LaVar Ball i Joel Embiid su u otvorenom sukobu. Poznato je da otac novog košarkaša LA Lakersa uvijek ima šta za reći i stalno je u centru pažnje, te svog sina smatra za najboljeg košarkaša današnjice.

Embiidu su njegovi komentari zasmetali. Konstantno je provocirao starijeg Balla, da bi sada zbog jedne rečenice dobio kaznu od 10.000 dolara.

Sigurno je da će na početku NBA sezone biti dosta zanimljivo kada se sretu Lakersi i Phila i da provokacija neće nedostajati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi