Enes Kanter ljut: Ja sam najbolji tuski košarkaš ikad!

NBA Europe napravila kiks

Enes Kanter ljut: Ja sam najbolji tuski košarkaš ikad!

Turski košarkaš Enes Kanter bio je jako ljut zbog jednog propusta Instagram stranice "NBA Europe".

Pomenuta stranica se u jednoj objavi prisjetila najboljih turskih košarkaša koji su igrali u NBA ligi, a na fotografiju su stavili Cedija Osmana, Ersana Ilyasovu i Furkana Korkmaza.

Dakle, nije bilo mjesta za Kantera koji je brzo reagovao i fotografija je promjenjena. NBA Europe se odmah izvinula Kanteru te ga je dodala na fotografiju, a centar New York Knicksa je prihvatio izvinjenje.

"Postavili su fotografiju bez mene. Poslije su promijenili. Nazvali su me i izvinili se. Veliki sam čovjek tako da ću prihvatiti izvinjenje, ali to je nepoštovanje. Ja sam najbolji turski košarkaš ikad", napisao je Kanter.

Podsjetimo, Turska se prije dvije gopdine odrekla Kantera zbog njegovih političkih stavova.

Top Komentari

Chupy
Jesi kurac najbolji. A gdje su Ibrahim Kutluay i Hidajet Turkoglu?!
10 1
Dolina
Turkoglu, Mehmet Okur??
9 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi